طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو
مواد لازم :
کتف گوسفند | یک کیلو |
کره | یک چهارم فنجان |
شوید | یک قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیازچه خرد شده | 6 دسته |
آب | یک و نیم فنجان |
طرز تهیه :
چربیهای
اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک
ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه
کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه
کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن
افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو
سرو کنید .
سس لیمو :
تخم مرغ زده شده | سه عدد |
لیمو آب دار | 2 عدد |
آب مرغ | یک فنجان |
نکته:
تخم
مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ
را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .